Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Кернес не виконує обіцянок, — підприємці ринку "Барабашово"

Строительство дороги через "Барабашово": полет над рынком. Фото: KHARKIV Today
Підприємці кажуть, що ринок для Кернеса — полігон для боротьби з опонентом на майбутніх виборах.

Підприємці говорять, що ринок для Кернеса — полігон для боротьби з опонентом на майбутніх виборах.

Представник групи підприємців ТЦ "Барабашово" "STOP— дорога!" Ірина Денисова зробила заяву.

"Сьогодні з власних джерел нам стало відомо, що Кернес дав розпорядження і найближчим часом мерія Харкова готує наступ на наші торгові місця: планується знесення об'єктів для будівництва дороги, — розповіла Денисова. — Ми не допустимо цих дій і будемо захищати своє майно до останнього. Навіть якщо, як обіцяв віце-мер Терехов, на нас пустять бульдозери. Втрачати нічого — ці магазини — єдиний засіб до існування тисяч людей".

Також Ірина Денисова зазначила, що підприємці в черговий раз зіткнулися з брехнею з боку Кернеса, який публічно обіцяв до старту пробивання дороги виконати всі необхідні процедури, а також побудувати павільйони для підприємців, куди вони могли б переміститися на час будівництва. Однак нічого так і не було зроблено.

"Ми — живі люди! У нас є сім'ї, діти. Але Кернесу на нас плювати. У нього "висока" мета —перетворити ринок на полігон для боротьби зі своїм опонентом на виборах мера. І це єдина причина раптового "будівництва" дороги, на яку, до речі, навіть не затверджений бюджет,— обурилася Денисова. —- Інакше як пояснити те, що обіцяні торгові місця так і не були побудовані, а в поспіху "господарник" ніби й не помічає, що дорога навіть не спроектована і не затверджена урбаністами, її "розробляють" архітектори, що в принципі неприпустимо".

За інформацією підприємців, мерія планує найближчим часом демонтувати вивіску з написом «Барабашово» на вхідній зоні торгового центру.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.