Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Кабмін погодив Єгорову-Луценко в команду Кучера

Татьяна Егорова-Луценко. Фото: соцсети.
Єгорова-Луценко узгоджена на посаду першого заступника Кучера.

Тепер указ про призначення повинен підписати президент Володимир Зеленський.

На засіданні Кабінету міністрів України узгодили кандидата на посаду першого заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Тетяну Єгорову-Луценко. Це сталося в ході засідання, яке відбулося 15 червня. Про це повідомив нардеп від "Слуги народу" Василь Мокан.

"Кабмін на засіданні прийняв рішення погодити проект протокольного рішення Кабінету міністрів України про призначення Єгорової-Луценко Тетяни Петрівни першим заступником голови Харківської ОДА",  —  написав Мокан на своїй сторінці Facebook. 

Крім того, про узгодження Єгорової-Луценко повідомили в партії "Європейська солідарність".

KHARKIV Today ще минулого тижня відправив відповідний запит до прес-служби прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, однак на момент публікації відповідь так і не отримав. У прес-службі розповіли, що запит перенаправили міністру Кабінету міністрів, але попередили, що питання узгодження кандидатів до облдержадміністрації — "технічне" і публікації рішення не буде, тому варто чекати указу президента.

Як писав KHARKIV Today, 6 липня голова Харківської обласної державної адміністрації назвав імена кандидатів на посади своїх заступників.

У команді Кучера вакантні посади двох заступників — першого (після звільнення Віталія Погосяна) і заступника з медицини (після звільнення Михайла Черняка). У Києві мали розглянути на ці позиції екс-голову ГУ юстиції в Харківській області Тетяну Єгорову-Луценко (на першого заступника) та депутата Харківської облради Валерію Мураєву (заступника).

Відзначимо, Тетяні Єгоровій-Луценко 36 років. Вона брала участь в проміжних виборах до Верховної Ради в 179 окрузі в якості самовисуванця. У 2015 році під прізвищем Єгорова балотувалася до Харківської обласної ради (округ №33), Лозівської міської ради (як перший кандидат у списку) та Лозівської районної ради (округ №25). У всі три органи — від "Радікальної партії Олега Ляшка". 

На той момент працювала начальницею Лозівського міського управління юстиції Харківської області. До цього — у вищому навчальному закладі, юристом в приватній компанії і державних установах. Зараз Єгорова-Луценко — співробітниця НДІ правового забезпечення інвестиційного розвитку Академії правових наук України.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.