Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Іноземець, який скоїв аварію в центрі Харкова, розповів свою версію події

Фото: Сергій Козлов / KHARKIV Today
Водій каже, що його підрізали і він не пам'ятає, з якою швидкістю їхав на автомобілі.

22-річний громадянин Єгипту Алі Хенді не говорить російською, в залі суду йому знадобився перекладач.

9 листопада підозрюваному в скоєнні ДТП з чотирма постраждалими іноземцю обирають запобіжний захід у Київському районному суді. До початку засідання Алі Хенді поспілкувався з юристом Євгеном Мельниченком англійською і розповів, що його підрізали. Відповідне відео він опублікував в Facebook.

"Так, я визнаю свою провину, що я їхав на такій швидкості, я винен. Також там був інший хлопець, в іншій машині. Я не пам'ятаю, з якою швидкістю я їхав", — сказав іноземець.

За версією слідства, Алі Хенді рухався зі швидкістю близько 120 кілометрів на годину.

В судовому засіданні з'ясувалося, що громадянин Єгипту не працює, адреси реєстрації та прізвище власної дружини не пам'ятає.

На рахунку іноземця 26 порушень Правил дорожнього руху. Сам він пояснив, що штрафи отримав за те, що їздив на польських і литовських номерах. Підозрюваний зазначив, що намагався не порушувати.

Нагадаємо,  7 листопада на проспекті Науки 22-річний іноземець був за кермом Volkswagen і наїхав на чотирьох пішоходів, які стояли на острівці безпеки. Трьох — 48-річного чоловіка, десятирічного хлопчика і жінку віком близько 50 років— госпіталізували до лікарні в невідкладної допомоги. Станом на 9 листопада, в реанімації залишаються двоє постраждалих — жінка з черепно-мозковою травмою в комі і хлопчик з множинними переломами, чоловік доліковується вдома.

Прокуратура просить взяти водія авто під варту

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.