Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Господаря двох бійцівських псів із Дергачів відправили за ґрати

питбуль собака. Фото: открытые источники
питбуль собака. Фото: открытые источники
Через відмову виконувати рішення суду чоловікові посилили покарання.

Жертвою інциденту став 28-річний житель Дергачів.

Суд виніс вирок господареві двох бійцівських собак, які напали на людину в Дергачах 7 червня 2018 року. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області. Жертвою нападу став 28-річний житель Дергачів. Пітбулі вибігли із приватного подвір'я, коли їх господаря не було вдома. Майже 10 хвилин вони "рвали" руки і ноги чоловіка, після чого його госпіталізували.

Суд погодився з тим, що господар псів не вжив ніяких заходів, які могли б убезпечити перехожих від нападу агресивних собак. Вони могли без нагляду переміщатися не тільки у дворі, а й на вулиці.

37-річний господар псів був визнаний винним за статтею 128 Кримінального кодексу (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження), йому призначили покарання у вигляді одного року обмеження волі. Власник собак так і не визнав провини і відмовився виконувати рішення суду. В результаті чого прокуратура попросила суд примусово відправити чоловіка у в'язницю.

KHARKIV Today раніше писав, що поліцейські Дергачівського відділу спільно із співробітниками Центру захисту тварин  изъяли и направили собак в харьковский приют, де вони будуть знаходитись. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.