Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Головлікар харківської інфекційної лікарні вилікувався від коронавірусу

Нартов
Обидва ПЛР-тести негативні.

Павло Нартов добре почувається і приступив до роботи. Лікування в лікарні він проходив 20 днів.

11 червня головний лікар Харківської обласної клінічної інфекційної лікарні Павло Нартов вийшов на роботу. Два ПЛР-тести на коронавірус дали негативний результат, рентген не показав пневмонії. Про це Нартов повідомив KHARKIV Today.

"Уже задовільний (стан). Сьогодні перший день вийшов на роботу. Проходив два повторних тести з інтервалом 24 години, ПЛР-дослідження. Брали мазок з носа і носоглотки, два результати негативні. Ще робив рентген, пневмонії на рентгені не видно. Треба робити КТ (прим.  — комп'ютерна томографія). КТ ще не робив, зроблю через тиждень. Але на рентгені все нормально — пневмонія розсмокталася", — сказав Нартов.

Скільки співробітників інфекційної хворіють коронавірусом на сьогоднішній день, головлікар не говорить, відзначаючи, що тільки вийшов на роботу і статистику потрібно уточнити.

Як писав KHARKIV Today, головлікаря харківської інфекційної лікарні Павла Нартова госпіталізували з COVID-19 22 травня. У нього були клінічні симптоми коронавірусу -— підвищена температура, кашель і біль в горлі.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.