Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Футболістам дозволили вийти на поле в кінці травня

В Харькове "Шахтер" сыграл вничью с "Айнтрахт". Фото: ХОГА
В Харькове "Шахтер" сыграл вничью с "Айнтрахт". Фото: ХОГА
У МОЗ схвалили відновлення матчів УПЛ з 30 травня.

Фінальне рішення — за виконкомом Української асоціації футболу.

Міністерство охорони здоров'я України схвалило відновлення матчів Української Прем'єр-ліги з 30 травня. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко.

"Великий футбол повертається в Україну! Тільки що спілкувався з міністром охорони здоров'я Максимом Степановим, який підтвердив, що МОЗ дозволив проведення матчів УПЛ і Кубка України, починаючи з 30 травня", — написав Павелко в соцмережі.

Отже,  МОЗ дозволив збільшити кількість людей, яким можна перебувати на стадіоні під час матчу. При квоті в 50 чоловік чемпіонат було неможливо продовжити, тому був поданий запит про розширення квоти до 200 чоловік.

Голова Асоціації висловив подяку керівництву МОЗ, а також колегам з УАФ. Крім цього, він звернувся до членів виконкому УАФ з проханням підтримати рішення про відновлення чемпіонату і Кубка України з 30 травня, а також затвердити календар змагань.

"Нових перемог українському футболу", — написав Павелко.

KHARKIV Today раніше писав про те, що 14 травня під час робочої наради за участю представників Прем'єр-ліги, клубів УПЛ і Української асоціації футболу було прийнято рішення про відновлення Прем'єр-ліги з 30 травня. Відповідно до рішення, матчі повинні проводитися без глядачів.

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.