Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Фельдман відповів Кернесу: добрими справами мірятися не треба

Народний депутат України Олександр Фельдман відповів на репліку Харківського міського голови про те, що був відсутній на зустрічі антикризового штабу.

Народний депутат України Олександр Фельдман відповів на репліку Харківського міського голови про те, що був відсутній на зустрічі антикризового штабу.

Політик зазначив, що не всі добрі справи робляться "при світлі камер і в присутності ЗМІ".

"Дозволю собі зауважити, що для добрих справ не потрібно благословення мера і особиста присутність на зустрічі з ним. Добрими справами мірятися не треба. Треба просто їх робити. І іноді не при світлі камер і в присутності ЗМІ, — написав меценат на своїй сторінці в Фейсбук. — Наш благодійний фонд, "Концерн АВЕК і Ко" та інші афілійовані структури спрямували на допомогу харків'янам всі ресурси. Починаючи з учорашнього дня по місту курсують автобуси, що дозволяють людям добиратися до центру. Спеціальний маршрут виділено для наших співвітчизників, які повертаються в Україну. Можливості медичного центру "Інтермед", включаючи апарат штучної вентиляції легенів, який є в буквальному сенсі життєво необхідний в боротьбі зі страшною недугою, автомобіль швидкої допомоги, поливні автомобілі — все це теж задіяно для боротьби з коронавірусом на Харківщині. Ми завжди допомагали харків'янам і ніколи не переставали працювати для міста і для людей".

Відзначимо, Олександр Фельдман здав тест на коронавірус і знаходиться на самоізоляції.
Нагадаємо, Міжнародний благодійний фонд "Фонд Олександра Фельдмана" входить до трійки найбільших меценатських організацій України. Щорічно на благодійні цілі нардеп витрачає десятки мільйонів гривень.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.