Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Фельдман обіцяє повернути своє прізвище до пам'ятника жертвам Голодомору

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Близькість напису до меморіалу нардеп назвав "фотомонтажем".

Наприкінці жовтня поруч зі скульптурою на Меморіалі жертвам Голодомору встановили різнокольоровий напис "Фельдман еко-парк". Минулого тижня його прибрали "невідомі патріоти", але Фельдман планує відновити напис.

Член фракції "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат Олександр Фельдман запевняє, що різнокольорові букви були на відстані від меморіалу. Про це він 11 листопада повідомив в ефірі телеканалу "112".

"Екопарк знаходиться на одній трасі з пам'ятником Голодомору, але це не означає, що ми знаходимося зовсім поруч, у нас витримані всі норми, у нас є всі документи. Хтось зробив фотомонтаж, наклав напис "Фельдман еко-парк" прямо на меморіал Голодомору, спровокував заворушення, потрощили. Ну, як потрощили, приїхала банда, поламала все, рознесла, через півгодини приїхала тільки поліція. Ми, звичайно все відновимо, ми, звичайно, все зробимо, але ніхто не захотів розбиратися в тому, що сталося, і до цього це не викликало ні в кого ніяких питань", — розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ринок "Барабашово" зняли в кіно

Олександр Фельдман не згадав, що поява напису біля меморіалу викликала гнів і непорозуміння у деяких користувачів соцмереж. За його словами, екопарк займається збереженням пам'ятника і витрачає на це власні сили і кошти.

"Ми утримуємо практично за свій рахунок цей пам'ятник, ми знаходимося в достатній відстані від нього. Ми всіх своїх гостей вісім років обов'язково возили до цього пам'ятника. Тобто, ми були ті, хто пам'ятник зберігає, і були звинувачені в тому, що ми проявляємо неповагу", — пояснив нардеп.

Також Федьдман нагадав, що на цій території він хоче звести історико-культурно-освітній комплекс.

Ранее KHARKIV Today писав, що поруч з пам'ятником Голодомору в Харківській області народний депутат поселив тварин. До того ж, в 100 метрах від Меморіалу встановили напис з прізвищем народного депутата.

Нагадаємо, 6 листопада, група невідомих людей прибрала напис "Фельдман еко-парк".

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.