Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Екс-голова Патрульної поліції Харківської області перекваліфікувався в юриста

Фото: Facebook / Олег Головков
Тепер Размік Оганісян — юрист в адвокатському бюро Олега Головкова.

Размік Оганісян очолював патрульну поліцію в Харківській області майже півтора року, в грудні 2019 року він звільнився.

Размік Оганісян став співробітником адвокатського бюро Олега Головкова. Про це KHARKIV Today повідомив його роботодавець.

"Адвокатської практики у нього ще немає ... По суті, у нього вся ситуація пов'язана з адміністративним правом, з поняттями правопорядку і так далі. З урахуванням тієї кількості справ, які ми ведемо, в тому числі і пов'язаних з цими напрямками — ми вважаємо, що це максимально комфортне, правильне придбання в компанію. Поки Размік Саркісович не адвокат, поки він юрист в адвокатському бюро", — пояснив адвокат.

Якщо виникне конфлікт інтересів (в справах, пов'язаних з патрульною поліцією) — попереджатимуть клієнтів.

"По суті, на сьогоднішній день, у нас же є положення про порядок вирішення питань, пов'язаних з конфліктом інтересів. Поки що у нас цієї ситуації немає, як тільки вона буде, природно, ми будемо попереджати про наявність конфлікту інтересів обидві сторони процесу і, відповідно, робити ситуацію, щоб не дай бог не виникали питання, пов'язані з корупційним законодавством", — розповів Головков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З патрульної поліції звільнився "капітан Борода"

Нагадаємо, 9 грудня 2019 року стало відомо, що старший лейтенант Размік Оганісян більше не буде очолювати Патрульну поліцію Харківської області. 

Нову начальницю Патрульної поліції в Харківській області призначили 15 січня цього року. Нею стала старший лейтенант Альона Стрижак родом з Дніпропетровської області. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.