Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Двох харків'ян підозрюють у незаконній вирубці дерев на 400 тисяч гривень

За інформацією слідства, жителі Харкова незаконно вирубали понад 70 дерев.

Двом жителям Харкова оголосили про підозру в незаконній вирубці дерев і розкраданні деревини твердих листяних порід на території Олексіївського лугопарку.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області, за версією слідства, харків'яни незаконно вирубали понад 70 дерев на загальну суму близько 400 тисяч гривень.

"За інформацією керівника місцевої прокуратури Катерини Шевцової, встановлено, що 27-річний та 50-річний чоловіки протягом жовтня-листопада 2019 року, використовуючи ручні бензопили, незаконно вирубували багаторічні дерева листяних порід на території Олексіївського лугопарку, який знаходиться на балансі спеціалізованого КП "Харківзеленбуд" Харківської міської ради", - говорять обвинувачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителей Харьковской области призвали сообщать в полицию о "черных" лесниках

Підозру лісорубам оголосили за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна, вчинене за попередньою змовою групою осіб.

11

Якщо провину чоловіків доведуть, їм загрожує до п'яти років позбавлення волі. В даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

KHARKIV Today раніше писав про те, що співробітникам Жовтневого лісгоспу повідомили про підозру у службовій недбалості - вони нібито "не помітили" факт вирубки на ввіреній їм території 750 дерев загальною вартістю майже 10,5 мільйона гривень.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.