Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Друга Кучера і ще п'ятьох людей призначили головами РДА у Харківській області

Кайдаш
Відповідні розпорядження підписав президент Зеленський.

28 лютого президент Володимир Зеленський призначив головами райдержадміністрацій в Харківській області шістьох чоловік.

Відповідні розпорядження опубліковані на сайті Президента України.

Красноградську РДА очолить Олександр Кайдаш. Раніше він заявляв, що прийняв пропозицію голови ХОДА Олексія Кучера працювати в РДА. До цього Кайдаш керував передвиборчим штабом Кучера і хотів балотуватися в нардепи на 179 окрузі після того, як його товариш став головою ХОДА.

Сахновщинську РДА очолюватиме екс-податківець Максим Карплюк. До 2016 року він працював оперуповноваженим відділу протидії несплаті податків суб'єктами зовнішньоекономічної діяльності оперативного управління Державної фіскальної служби, потім зайнявся бізнесом.

На чолі Лозівської РДА стане Андрій Зассеєв.

Кегичівську РДА очолив Джамал Стаценко. Він живе в Харкові, у нього є дружина і дочка. У декларации Стаценко вказав тільки дохід дружини — 920 000 гривень від підприємницької діяльності. Однак свою зарплату писати відмовився. Стаценко володіє частиною активів юридичної фірми "Укртраст". Він задекларував сім біткоїнів вартістю 1 600 000 гривень.

Зачепилівську РДА очолюватиме Олена Петренко. Згідно  декларации, вона очолює відділ освіти, молоді та спорту Зачепилівської РДА. У 2019 році робота у відділі освіти принесла їй 129 388 гривень. У неї є чоловік і син.

На чолі Золочівської РДА став Тамаз Гамбарашвілі.

Відзначимо, президент Зеленський призначив голів РДА в тих районах, де 15 березня пройдуть вибори народного депутата — Красноградському Лозівському, Сахновщинському, Зачепилівському і Кегичівському районах.

Нагадаємо, 28 лютого голова ХОДА Олексій Кучер перебуває з робочою поїздкою в Києві.

19 лютого на засіданні Кабінету міністрів погодили призначення 18 голів районних державних адміністрацій в Харківській області. Так, Кабмін погодив на посаду голови Балаклійської РДА Віталія Карабанова, Барвінківської - Володимира Рєзнікова, Близнюківської - Сергія Володченка, Борівської - Андрія Бєсєдіна, Валківської - Юрия Аксенова, Великобурлуцької - Василя Сорокіна, Двурічанської - Юрия Струкова, Зачепилівської - Олену Петренко, Изюмскої - Яніса Никифорова, Кегичевскої - Джамала Стаценка, Коломацької - Зою Кись, Красноградської - Александра Кайдаша, Краснокутської - Юрия Раину, Куп'янської - Олексія Бабешка, Первомайської - Вадима Парталу, Печеніжської - Андрія Ковтуна, Чугуївської - Сергія Лободенка і Шевченківської - Андрія Канашевича. 

Примітно, що голів Сахновщинської, Лозівської та Золочівської РДА в цьому списку не було. Ймовірно, Кабмін їх погодив на засіданні 26 лютого.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.