Друг Кернеса спростував інформацію про його нестабільний стан

За словами Павла Фукса, стан харківського міського голови стабільний, стан легенів покращився.

Друг Кернеса запевняє, що тримає постійний зв'язок з лікарями клініки "Шаріте".

У Telegram-каналі "Легітимний" з'явилася інформація, що стан Харківського міського голови Геннадія Кернеса нестабільний. Його друг, бізнесмен Павло Фукс назвав цю інформацію фейком.

"Я перебуваю на постійному зв'язку з лікарями клініки "Шаріте". Стан Геннадія Адольфовича стабільний. Спостерігається поліпшення стану легень", — написав друг Кернеса в своєму Telegram-каналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кернес йде. Партія мера висунула свого кандидата в мери Харкова

Нагадаємо, 22 вересня пасинок Кернеса Родіон Гайсинський повідомив, що стан його вітчима значно поліпшився. Зараз німецькі лікарі обговорюють, коли зможуть відпустити харківського міського голову до Харкова.
Як писав KHARKIV Today, Геннадій Кернес знаходиться на лікуванні в берлінській клініці "Шаріте". 15 вересня в Харківській міськраді підтвердили, що він хворий коронавірусом. Харківського міського голову госпіталізували до Харківської міської клінічної багатопрофільної лікарні №17. 16 вересня ввечері борт з Кернесом полетів до Німеччини. Він в берлінській клініці "Шаріте". В поїздці його супроводжує син — Родіон Гайсинський.