Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Дороги державного значення в Харківській області розчистили від снігу (відео)

Дороги госзначения в Харьковской области расчищены. Фото: САД
Дороги госзначения в Харьковской области расчищены. Фото: САД
Незважаючи на вільний проїзд по трасах, водіїв вантажівок просять обмежити пересування.

Шляховики борються зі снігом і ожеледицею на дорогах і закликають водіїв дотримуватися правил дорожнього руху під час негоди.

Проїзд дорогами загального користування державного значення в Харківській області забезпечений. Зараз на автошляхах працюють 130 одиниць спецтехніки і 170 дорожників, вони розчищають проїжджу частину, ліквідовують ожеледь, використовуючи піщано-соляну суміш і технічну сіль. Про це повідомили 5 лютого в Службі автомобільних доріг в Харківській області.

У Службі просять водіїв не перешкоджати роботі снігоприбиральної техніки та дотримуватися правил дорожнього руху.

"Коли дорога засніжена або покрита ожеледицею, гальмівний шлях збільшується в рази. З особливою обережністю слід рухатися через мости та естакади, відмовитися від ризикованого маневрування. Неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху!", - закликали дорожники.

За прогнозами синоптиків циклон почне відходити з Харківської області близько 23:00. 6 лютого таких істотних опадів не очікується. У ніч з 5 на 6 лютого температура повітря знизиться до - 7 градусів.

Водіїв вантажних автомобілів закликають обмежити пересування в негоду і почекати на майданчиках для відстою великовантажного транспорту. У разі виникнення надзвичайної ситуації учасників дорожнього руху просять повідомляти за телефоном 336-77-00.

 

Як писав KHARKIV Today, останній снігопад у Харкові і області спостерігався 3 грудня 2019 року. Негоду водії пережили без особливих пригод, шляховики боролися зі снігом і розчищали дороги. Відключень електрики через погодні умови не було

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.