Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Добкіна забанив Twitter

Новий акаунт екснардепа потрапив у бан через два дні.

Екснардеп і колишній мер Харкова Михайло Добкін повернувся в Twitter, але ненадовго.

9 лютого Михайло Добкін повідомив своїм підписникам в Instagram і Telegram, що відновлює аккаунт в Twitter і попросив їх допомогти знову набрати 100 тисяч підписників.

11 лютого екснардеп поскаржився, що потрапив у бан і порівняв себе з експрезидентом США Дональдом Трампом. Він пов'язав те, що дію його облікового запису в соцмережі призупинили у зв'язку з постом про "зелених соросят".

"Сьогодні в ефірі телеканалу "Наш" одне зелене сорося потрапило під потяг і зламалося. Несіть нового", — написав Михайло Добкін в Twitter.

Після бана екснардеп порівняв себе з Трампом і пообіцяв відновити боротьбу за канали кума Путіна Медведчука, які своїм указом закрив Володимир Зеленський.

"Що спільного між мною і Трампом? Правильно, ми обидва постраждали в Твіттері за боротьбу з Соросом і його соросятами. Але ніякий бан тобі не страшний, якщо борешся за свободу слова, демократію і верховенство права! Переходжу до партизанської війни за право людини на життя в Україні без Сороса і його соросят", — прокоментував він дії Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Михайло Мальдівський ". Другий рік поспіль Добкін відпочиває на островах

Відзначимо, Джордж Сорос — мультимільярдер єврейського походження з США, жертвує гроші на благодійність.

Нагадаємо, на початку січня Twitter назавжди заблокував акаунт тоді ще чинного президента США Дональда Трампа, через "ризик подальшого підбурювання до насильства".

Як писав KHARKIV Today, 8 січня Михайло Добкін заявив, що він — проукраїнський політик. Є безліч доказів того, чому це не зовсім так.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.