Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Добкіна в черговий раз не змогли судити

Скрин: Instagram
Один із суддів колегії пішов у відпустку.

Вдруге за місяць засідання суду переносять.

16 листопада в Дзержинському районному суді Харкова знову не відбулося підготовче засідання, де обвинуваченим в тому числі проходить колишній мер Харкова і ексгубернатор Харківської області Михайло Добкін.

"У зв'язку з тим, що один суддя — член колегії, знаходиться у відпустці, засідання не відбулося. На даний момент дати наступного засідання ще немає. Михайло Добкін не з'явився до суду", — розповіла KHARKIV Today речниця суду Руслана Тягунова.

Вона уточнила, на минуле засідання, яке мало відбутися 2 листопада, Добкін приходив, але тоді суд перенесли.

"Були присутні четверо обвинувачених, серед яких також і Михайло Добкін, було четверо захисників і прокурор. Засідання було відкладено в зв'язку з тим, що троє захисників, які не були присутні особисто на судовому засіданні, надали до суду клопотання про відкладення судового засідання і тоді ж його перенесли на 16 листопада", — пояснила речниця Дзержинського районного суду.

Відзначимо, 15 листопада Михайло Добкін ділився в Instagram кілька відео, як він смажить на мангалі м'ясо та овочі і стоїть з сокирою, нарікаючи на "карантин вихідного дня". Він залишив геомітки під однією з публікацій — Харків, Білгородське шосе.

Скрин: Михаил Добкин / Instagram
Скрін: Михайло Добкін / Instagram

Як писав KHARKIV Today, до цього, 20 жовтня, Добкін не приходив до суду і засідання переносили. З осені 2018 року Колегія суддів не може провести підготовче засідання по "кооперативній схемі". На лаві підсудних залишаються ексмер Харкова Михайло Добкін, колишній головний архітектор Сергій Чечельницький, заступниця Кернеса Тетяна Овіннікова, радник Кернеса Борис Баронін, Володимир Конюхов (має відношення до ЖБ-1) і засновник житлового кооперативу Андрій Кітченко.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.