Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Добкін чекає Кернеса і збирається використовувати досвід Кучера на благо Харкова

Рішення президента про звільнення Олексія Кучера політик відмовився коментувати.

Також Михайло Добкін повідомив, що не знає чи повернеться Геннадій Кернес до Харкова.

Колишній міський голова Харкова і ексголова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін відмовився коментувати рішення Володимира Зеленського про звільнення Олексія Кучера з посади голови ХОДА і підтримав його в бажанні стати депутатом міської ради Харкова. Про це Михайло Добкін заявив в ефірі телеканалу "Наш". Відео ефіру політик опублікував в своєму Telegram

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кучер пояснив, з якою метою зняв пародію на ролик Кернеса і Добкіна

"Я вам скажу так — за одного битого, двох небитих дають. Кучер отримав серйозний досвід за той рік з невеликим, який він відпрацював. Рішення президента корисний він  чи ні, я не коментую. Але, те, що він пішов у місто (Олексій Кучер пройшов до Харківської міськради від "Слуги народу" — ред.) — абсолютно правильне. В області йому було б дискомфортно через те, що він керівник і йому потрібно було б теж позиціонувати ... ", — сказав політик, відповідаючи на запитання ведучого про те, чи гарний Кучер менеджер і губернатор.

Також Михайло Добкін повідомив, що досвід, який є у колишнього колеги, потрібно використовувати на благо Харкова. Розповідаючи про це, політик сказав: "Якщо повернеться Геннадій Адольфович ...". Слово "якщо" викликало великий інтерес у ведучого.

"Чому якщо? А що невідомо?", — запитав він у Добкіна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський призначив нового голову Харківської ОДА

"Мені невідомо. Я думаю нікому невідомо. Якщо повернеться Геннадій Адольфович, то він, я думаю, в міській раді буде використовувати досвід Олексія Кучера на благо міста. Якщо не повернеться Геннадій Адольфович, я буду використовувати досвід накопичений Олексієм Володимировичем Кучером на благо міста Харкова. Ось що я можу відповісти", — сказав політик.

Також Добкін розповів, що чекає повернення "законно обраного мера міста Харкова", побажав Геннадію Адольфовичу здоров'я і якнайшвидшого одужання і додав: "якимось чужакам радіти з приводу неповернення Кернеса не дозволю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарі дозволяють Кернесу їхати до Харкова

На уточнення ведучого, хто такі чужаки, політик відповів, що це ті, хто народився в Харкові, але нічого не зробив для рідного міста, і ті, хто не має до Харкова ніякого відношення.

Нагадаємо, Михайло Добкін балотувався як кандидат на пост мера Харкова на місцевих виборах 2020. Свій вчинок політик пояснив  бажанням захистити Харків від конкурентів Кернеса, але після розмови з другом Геннадія Кернеса бізнесменом Павлом Фуксом, кандидат в мери Харкова Добкін зняв свою кандидатуру з місцевих виборів.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.