Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

До Харкова приїхали чотири нових тролейбуси

Фото: Корпорация "Богдан"
"Рогатих" обкатали на заводі-виробникові.

Односекційні тролейбуси, куплені в кредит, вийдуть на міські маршрути.

На початку 2021 року чотири 12-метрових тролейбуси завод-виробник передав харківському "тролейбусному депо №3". Це вже друга партія "рогатих", що надійшла до міста. Перші п'ять односекційних тролейбусів Харків отримав в листопаді минулого року. Про це повідомили на сайті корпорації "Богдан", куди входить Луцький автоскладальний завод, який виготовляє транспорт для нашого міста.

12 січня фахівці "Тролейбусного депо №3" приїхали до Луцька, щоб прийняти "рогатих". Вони обкатали новий транспорт, фахівців депо навчили експлуатації, технічному обслуговуванню і ремонту тролейбусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харківській міськраді  передумали видавати маски всім пасажирам

"Випробування транспорту пройшли успішно і чотири нових тролейбуси "Богдан Т70117" вже прибули до Харкова і невдовзі вийдуть на маршрути міста", — розповіли на заводі-виробникові.

Фото: Корпорация "Богдан"
Фото: Корпорація "Богдан"

Нагадаємо, 49 тролейбусів Харків закуповує за кредитом  Європейського інвестиційного банку. З них 37 односекційних і 12 — двосекційних. Перші п'ять односекційних тролейбусів з цієї партії вийшли на маршрути №2, №45 та №46. Всі "рогаті" повинні приїхати до Харкова до кінця листопада 2021 року.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.