Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Директор департаменту науки і освіти ХОДА пішла в міжнародні відносини

Лариса Карпова переведена в інший департамент.

Ларису Карпову звільнили і перевели в інший департамент.

Директора науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Ларису Карпову звільнили і перевели в департамент економіки та міжнародних відносин. Відповідне розпорядження підписав 8 квітня голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер.

"Звільнити Карпову Ларису Георгіївну з посади директора департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації 8 квітня 2020 року в порядку переведення в департамент економіки та міжнародних відносин ХОДА з виплатою грошової компенсації за 13 календарних днів невикористаної щорічної відпустки", — сказано в розпорядженні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рабіновича звільнили з посади головного архітектора Харківської області

Підставою для звільнення і переведення стала заява Карпової, лист Міністерства освіти і науки України та департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА.

Відзначимо, Лариса Карпова виграла конкурс на посаду директора департаменту науки і освіти ХОДА в 2018 році і очолила департамент. До цього вона була директором школи-інтернату "Обдарованість".

Як розповіли KHARKIV Today в департаменті економіки і міжнародних відносин ХОДА, керівника там немає з кінця 2019 року: Андрія Колоса звільнили, а виконувачем обов'язків призначили Ірину Коновалову, заступника начальника — начальника управління аналітики, прогнозування та зведення інформації. На яку посаду призначена Карпова, в департаменті поки не знають. Відзначимо, сьогодні залишаються вакантними в департаменті економіки і міжнародних відносин ХОДА дві посади —заступник директора департаменту економіки і міжнародних відносин і директор.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.