Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Депутати Харківської облради звернуться до Зеленського та заберуть мандат у Світличної

На порядку денному сесії — 24 питання.

Депутати Харківської облради проголосують за 24 питання.

28 травня відбудеться XXIV сесія Харківської облради. Якщо карантин продовжать, то депутати зберуться онлайн, в іншому випадку — в залі засідань.

Серед питань — зміни до Програми економічного і соціального розвитку регіону на 2020 рік, підтримка учасників АТО / ООС для будівництва житла в Харківській області, звернення депутатів облради до президента, Верховної Ради та Кабміну про недопущення порушення закону "Про добровільне об'єднання територіальних громад", а також про дострокове припинення повноважень депутата облради Юлії Світличної, яка стала народним депутатом.

З 14 травня депутати облради почнуть збиратися на постійні комісії, швидше за все, вони зустрінуться онлайн.

"Вони перед цим уже засідали, хтось приходив, але більша частина — онлайн. Голова комісії, зазвичай, тут був, а депутати, здебільшого, онлайн. Як буде з 14 травня — поки не зрозуміло, але я думаю, що буде в досить такому змішаному форматі, не всі депутати готові приїжджати", — розповів KHARKIV Today керівник відділу по роботі з громадськістю та ЗМІ Харківської облради Володимир Дягілєв.

Нагадаємо, 15 квітня на засіданні Кабінету міністрів України затвердили Перспективний план формування територій громад Харківської області. Згідно з ним, в області створять 56 громад.

Однак Харківська область заявила, що подавала інший варіант Перспективного плану формування територій громад. Відмінності відбулися по чотирьох громадах: Біляївській, Первомайській, Нововодолазькій та Мереф'янській.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.