Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Де в Харківській області з'являться камери, здатні фіксувати порушення ПДР

 Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today 
Камери встановлять на чотирьох дорогах.

У Харківській області з'являться 23 комплекси автоматичної фотовідеофіксації.

У 2021 році в Україні планується обладнати дороги 220 камерами фотовідеофіксації. Про це повідомив голова Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков

"За 8 місяців минулого року на ділянках роботи 48 комплексів автофіксації порушень правил дорожнього руху кількість дорожньо-транспортних пригод з потерпілими зменшилася втричі. Плюс 210 мільйонів гривень до бюджету", — написав міністр в Twitter.

Згідно з даними, які опублікував Арсен Аваков, в Харківській області з'явиться 23 комплекси автоматичної фіксації. Більше запланували встановити тільки у Львівській області (30).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківські дорожники обіцяють масштабний ремонт Окружної

Комплексами автоматичної фіксації обладнають дві міжнародні та дві регіональні дороги, які проходять через Харківську область. На дорозі Київ — Харків —Довжанський (М-03) з'явиться 23 таких комплекси, ще 18 встановлять на трасі Харків — Сімферополь — Алушта — Ялта (М-18). На дорозі Харків — Охтирка (Р-46) встановлять п'ять комплексів автоматичної фіксації, на трасі Харків — Зміїв — Балаклія — Гороховатка (Р-78) — один.

Нагадаємо, в Харкові на дорогах є дві камери. Вони фіксують номер, колір, тип транспортного засобу і швидкість руху. Фото і відео порушень ПДР з камер відправляються безпосередньо на сайт Міністерства внутрішніх справ для подальшої процедури встановлення особи і стягнення штрафів.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.