Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Де автомобілістам перечекати снігопад в Харківській області:місця відстою і пункти обігріву

Фото: САД в Харьковской области
У Харківській області випало до 50 сантиметрів снігу.

Водіїв просять дотримуватися правил дорожнього руху і не заважати спецтехніці прибирати сніг.

Станом на 9:00 13 січня всі автомобільні дороги державного значення в Харківській області розчищені. Однак водіям рекомендують мінімізувати пересування, для вантажних машин відкриті стоянки і місця відстою, також працюють пункти обігріву на дорогах. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг в Харківській області. Список місць відстою для вантажних автомобілів на дорогах в Харківській області можна знайти за посиланням, місць розташування стаціонарних пунктів обігріву на дорогах — дивитися нижче:

стоянкиснегснегснег

Як повідомили в Службі автомобільних доріг в Харківській області, циклон зайшов близько 2:00 ночі. До 50 сантиметрів снігу випало на дорогах в Красноградському, Лозівському, Ізюмському та Чугуївському районах. Комунальники розчищають траси, пріоритетні — Київ-Харків-Довжанський, Чугуїв-Мілове, Окружна дорога, а також дороги, які з'єднують Харків з райцентрами у Донецькому і Луганському напрямках. Опади обіцяють до завтрашнього дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куди звертатися жителям Харківської області, якщо негода застала зненацька

"Товщина снігового покриву по області становить від 5 до 15 сантиметрів. Інтенсивний сніг буде йти до 14:00. Циклон вийде з області вночі, 14 січня. Техніка працює в цілодобовому режимі. Проїжджі частини доріг очищуються від снігу, а також обробляються протиожеледними матеріалами доріг державного значення", — пояснили в САД в Харківській області. Проблемні ділянки — в Кам'янці (за Ізюмом), Покотилівці, на Окружній дорозі, в Старому Салтові, Вовчанському, Валківському районах. Там чергує спецтехніка. За добу на обробку доріг в Харківській області витратили понад двісті кубометрів піщано-соляної суміші та п'ятдесят тонн технічної солі. У разі ускладнення руху на дорогах державного значення можна звертатися за телефонами — 057-33-68-344 і 057-33-67-700 (диспетчер Служби автомобільних доріг, цілодобово).

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.