Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Через п'ять місяців після заборони в Харкові закрили мережу "ігровух"

У гральному закладі і на складі поліцейські вилучили 22 гральних автомати, електронну рулетку на 6 посадочних місць і 8 комп'ютерів.

У гральному закладі і на складі поліцейські вилучили 22 гральних автомати, електронну рулетку на 6 посадочних місць і 8 комп'ютерів.

Гральний заклад, доступ до якого обмежував охоронець, працювало на ринку біля станції метро "Студентська". Грали на рулетці і ігрових автоматах іноземці та місцеві. Про це повідомили в прокуратурі в Харківській області.

За даними прокуратури, гральний зал з комп'ютерами, ігровими автоматами і рулеткою, а також термінали для перерахунку грошей перебували в нежитловому приміщенні. Також виявили склад ігрових автоматів, який, ймовірно, планувалося відкрити як гральний зал.

Фото: прокуратура в Харьковской области

"В результаті проведених обшуків вилучено 22 гральних автомати та ключі до них; 1 рулетку на 6 посадочних місць, автомобіль Range Rover, комп'ютерну техніку, пристрій для перевірки грошей, більше 30 тисяч гривень, понад 300 доларів США, банківські картки, мобільні телефони та чорнові записи", — розповіли в прокуратурі.

Фото: прокуратура в Харьковской области

Жінці-адміністратору закладу і одному з його керівників правоохоронці повідомили про підозру в кримінальному злочиніза ч. 2 ст. 28 і ч. 1 ст. 203-2 КК України (злочин, скоєний за попередньою змовою, зайняття гральним бізнесом). Їм загрожує штраф від 170 тисяч до 680 тисяч гривень. Питання про обрання запобіжного заходу вирішується.

Нагадаємо, вранці 4 травня Нацполіція припинила діяльність ігрового клубу, розташованого на ринку "Рівлад" (вихід зі станції метро "Студентська"). Кореспондент KHARKIV Today  спостерігав за роботою правоохоронців. Для працівників ринку інцидент став повною несподіванкою.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.