Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Церковного крадія, який переховувався від в'язниці, затримали в Харківській області

Чоловік крав в церквах і торгував вкраденим в інтернеті, а коли суд засудив його до трьох років в'язниці, зник.

Чоловік скоював крадіжки в церковних спорудах Харківської, Київської, Житомирської та Чернігівської областей, а потім сховався від кримінального покарання.

Співробітники поліції Харківської області затримали зловмисника, який перебував у розшуку за підозрою в серії крадіжок з релігійних споруд України. Як повідомили в ГУ Нацполіціі в Харківській області, на рахунку у 31-річного чоловіка сім злочинів, які він здійснював в Харківській, Київській, Житомирській та Чернігівській областях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків'янин обікрав храм на ХТЗ

Крадій проникав на територію храмів і викрадав звідти ікони, а також інші цінні речі. В інтернеті він шукав покупців і продавав вкрадене.

Як повідомила KHARKIV Today заступник начальника відділу комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області Оксана Калмикова, в березні 2020 року чоловіка за крадіжки засудили до трьох років позбавлення волі.

"Він повинен був з'явитися до поліції з речами, однак не прийшов. Його оголосили в розшук", — зазначила вона.

Чоловік весь час міняв адреси проживання і не спілкувався з рідними і знайомими, щоб правоохоронці не вийшли на його слід. Працівники карного розшуку провели ряд оперативних заходів і встановили місце, де зловмисник переховувався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків'янин під час обіду в кафе позбувся 60 тисяч гривень

Затримання відбулося вранці, 22 серпня, по вулиці Бучми в Харкові. Злочинця передали Новобаварському відділу поліції для відправлення до СІЗО.

KHARKIV Today раніше писала про те, що під час карантину крадіжок в Харківській області стало менше.

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.