Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Будівництво онкоцентру в Харкові: гроші прийшли, але бояться не освоїти до 31 грудня

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Будівництво нового комплексу обласного центру онкології заморозили взимку цього року.

На те, щоб освоїти всю суму, є трохи більше місяця.

26 листопада Харківська область отримала 100 мільйонів гривень субвенції з державного бюджету на будівництво онкоцентру. Про це повідомили в Харківській обласній раді.

На засіданні постійної комісії облради з питань бюджету розглянули пропозиції Харківської ОДА щодо розподілу субвенції з державного бюджету обласному бюджету Харківської області на будівництво комплексу комунального некомерційного підприємства "Обласний центр онкології".

Голова постійної комісії Людмила Немикіна, уточнила, головне завдання — ефективно і в дуже стислі терміни освоїти гроші, їх розпорядником визначено Департамент капітального будівництва ХОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківська область витратить на онкоцентр ще майже 200 мільйонів гривень

Нагадаємо, гроші на будівництво онкоцентру Кабмін виділив на початку листопада. У вересні до Харківської області приїжджав президент Володимир Зеленський, він пообіцяв гроші на будівництво онкоцентру. Після коригування загальний бюджет проєкту виріс до 2,2 мільярда гривень. Раніше на новий онкоцентр потрібно було 1,7 мільярда гривень. Будівництво заморозили взимку. У 2018 році тоді ще голова Харківської ОДА Юлія Світлична анонсувала будівництво нового онкоцентру. Вона заявляла, що побудують його швидко.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.