Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Антон Геращенко заробив у січні в 1,5 раза більше свого шефа-міністра

Фото: ТСН
У січні 2020 року Арсен Аваков перестав заробляти більше за інших міністрів Кабміну. Кожен з шести заступників міністра внутрішніх справ заробив більше за нього.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков отримав 47 290 гривень зарплати.

Зарплата заступника міністра Антона Геращенка в січні склала 77 тисяч 278 гривень. Інформація про це з'явилася на урядовому порталі. У Кабміні пообіцяли щомісяця публікувати зарплати міністрів і їх заступників.

Зарплату, аналогічну тій, яку отримав Геращенко, мали ще три заступники Авакова.

Серед міністрів більше за Арсена Авакова заробили міністри інфраструктури Владислав Криклій та закордонних справ Вадим Пристайко  — 52 тисячі 679 і 68 тисяч 269 гривень відповідно.

Найбільшу зарплату отримав заступник Пристайка — Сергій Кислиця — 130 тисяч 172 гривні . Не відстає від нього заступниця міністра соцполітики Юлії Соколовської — Наталія Ненюченко. У січні вона заробила 103 тисячі 605 гривень. Стотисячний рубіж подолала зарплата заступниці міністра з питань ветеранів Оксани Коляди. Так, в січні Валерія Іонан отримала 101 тисячу 637 гривень.

Нагадаємо, в 2019 році найбагатшим міністром в Україні був Арсен Аваков. В середньому він отримував по 100 тисяч гривень щомісячної платні.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.