Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Адміністрацію Немишлянського району в Харкові відремонтують за півмільйона гривень

Адміністрація Немишлянського району подала до міськради кошторис.

13 березня в адміністрації Немишлянського району стартував капітальний ремонт. Роботи, на які віддали майже півмільйона гривень, повинні закінчити до 27 березня.

Адміністрація Немишлянського району за рішенням 33 сесії подала до Харківської міськради указ "Про затвердження зведеної кошторисної документації на виконання капітального ремонту приміщень будівлі адміністраціі Немишлянського району Харківської міськради за адресою: проспект Григоренка, 17". Відповідний указ №34 від 13 березня підписала голова адміністрації Немишлянського району Тетяна Топчій.

Згідно з документом, на капітальний ремонт приміщень будівлі адміністрації Немишлянського району необхідно 500 000 гривень. Відповідальним за виконання капремонту призначили старшого інспектора управління адміністративно-господарського сектору загального відділу управління з організаційної роботи та загальних питань Немишлянського району Параску Аулову. Начальнику відділу бухгалтерського обліку Віталію Кузнецову доручили забезпечити фінансування капремонту за затвердженим кошторисом на 2020 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По два раза, по два раза — тротуар у дома на Салтовском шоссе повторно отремонтируют за миллион гривен 

Виконання указу буде контролювати голова тендерного комітету адміністрації Немишлянського району Микола Лисицький.

На сайті держзакупівель ProZorro адміністрація Немишлянського району опублікувала відповідний тендер 13 березня. Очікувана вартість становила 490 746 гривень. Переможцем аукціону стала фірма "СБ Рембудсервіс", яка і запропонувала аналогічну суму — 490 746 гривень. Згідно з документацією, відремонтувати будівлю підрядник повинен до 27 березня 2020 року. Примітно, що початком виконання ремонтних робіт значиться 13 березня — дата публікації тендера.

У будівлі адміністрації відремонтують м'яку покрівлю над переходом і сходову клітку на четвертому поверсі, а також встановлять алюмінієві двері.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.