Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

750 водіїв отримали електронні права

Додаток утановілі більше півтора мільйонів чоловік.

Мобільний додаток "Дія" скачали більше 1,7 мільйона осіб.

Про це розповів міністр цифровий трансформації Михайло Федоров в Telegram. За його даними, 750 автомобілістів отримали електронні права. При цьому більше 1,4 мільйона запитів ще знаходяться на розгляді. Також 1 мільйон 400 осіб залишили запит на видачу техпаспорта, вже задовольнили 44% з них.

За словами міністра, його підлеглі зараз працюють над покращенням сервісу.

"Ви знаєте, що ми ввели онлайн-веріфікацію. Мета — надати можливість громадянам дистанційно доповнити інформацію про себе в реєстрі і отримати цифрові права", — пише Федоров.

Конверсія (позитивний розгляд запитів в додатку) зараз становить 35%. Міністр висловив сподівання, що протягом декількох тижнів конверсія збільшиться в 1,5 рази.

Нагадаємо, 30 січня в Україні запрацював додаток "Дія" ( "Держава і я"), який передбачає використання електронного посвідчення водія замість паперового документа. Щоб не носити з собою паперові права, досить зареєструватися в додатку і підтвердити свою особистість. Посвідчення водія завантажиться автоматично з Єдиного державного реєстру транспортних засобів. Поліцейським спецзасоби для зчитування QR-коду не потрібні.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.