Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

65% хворих коронавірусом у Харківській області за добу — харків'яни

Фото: KHARKIV Today.
Більшість хворих — жителі міста Харкова.

Більшість хворих —  жителі Харкова.

За останню добу в Харківській області лабораторно підтвердили 49 діагнозів коронавірусу у жителів Харкова, Богодухівського, Вовчанського, Зміївського, Золочівського, Лозівського, Первомайського та Печенізького районів. При цьому більшість склали харків'яни. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер.

"Прошу звернути увагу харків'ян на те, що близько 65% хворих (33 особи) — саме жителі Харкова", — зазначив губернатор.

Крім того, за останню добу в регіоні зареєстрували ще одну смерть від коронавірусу — померла 81-річна харків'янка. У неї були супутні захворювання, зокрема, гіпертонія.

Всього коронавірус підтверджений у 672 жителів Харківської області, в тому числі у 167 медиків. На сьогоднішній день лікування в лікарні проходять 248 пацієнтів з коронавірусом. З них шість — у реанімації, двоє підключені до апаратів штучної вентиляції легенів і чотири — на кисневій підтримці. Решта, 323 людини, знаходяться на самоізоляції. З підозрою на коронавірус госпіталізували 104 людини. Ще 31 — на самоізоляції.

Отже, за весь період пандемії коронавірусу в регіоні зареєстровано 1 086 підозр на коронавірус. З них 672 підтвердилися, 279 — спростовані, 81 людина одужала, 20 осіб померли від ускладнень після коронавірусу.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.