Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У театрі неПушкіна новий режисер

Фото: драмтеатр.
Сергій Москаленко багато років працював у недержавному театрі.

Відомий харківський актор Сергій Москаленко став режисером Харківського драматичного театру. До повномасштабної війни він брав участь у конкурсі на посаду керівника тоді ще театру Пушкіна.

Про призначення Москаленка повідомили у драмтеатрі. 

"З великим задоволенням повідомляємо про оновлення творчого складу Харківського академічного драматичного театру! Навіть у непрості воєнні часи ми продовжуємо залучати нових талановитих людей до нашого колективу. Раді представити Вам нашого нового режисера, який вже має визнання в театральній спільноті Харкова – Сергія Москаленка, відомого також під псевдонімом "black jack"", - повідомили у театрі.

Сергій Москаленко навчався режисурі у колишнього керівника театру, Олександра Барсегяна та працював протягом 20 років у Харківському недержавному театрі "P.S.".

Окрім того, Москаленко відомий у Харкові актор, ведучий, поет, сценарист і драматург. 

Нагадаємо, конкурс на очільника театру ім. Пушкіна проходив незадоовго до початку повномасштабної війни. Тоді комісія Харківської облради допустила до другого етапу конкурсу сімох кандидатів: Сергія Москаленка, Інгу Лобанову, Наталю Мисенко, Аллу Карчевську, Світлану Олешко, Андрія Гапановича, Олега Свиридова, Вікторію Пономаренко.

Нприкінці 2022 року театр нарешті позбувся імені Пушкіна у назві.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.