Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківській області "дозволили" культуру

Фото: Харківський театр ім. Шевченка "Березіль"
1
Вуличні масові заходи, як і раніше, заборонені.

З квітня у Харкові не могли працювати театри, філармонія, музеї навіть з обладнаними укриттями.

7 липня Рада оборони Харківської області скасувала заборону на проведення масових і культурно-розважальних заходів на території Харківщини. Проводити будь-які заходи можна лише у приміщеннях, де є укриття, що відповідають нормам. Масові заходи просто неба, в яких беруть участь від 50 учасників, досі заборонені. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Буде дозволено проводити масові заходи лише у приміщеннях, які відповідають нормам безпеки. Зокрема, це будівлі із наявними захисними спорудами. Під час засідання внесли пропозиції та вирішили, що відповідність приміщень усім нормам та порядок проведення мають погоджувати Нацполіція, ДСНС та Служба безпеки України", — пояснив Синєгубов.

Як писав KHARKIV Today, 28 березня Рада оборони Харківської області ухвалила рішення про заборону культурних заходів у всіх місцях, окрім ЄрміловЦентру, малої зали ХНАТОБу та метрополітену. Рішення набуло чинності 18 квітня. У результаті театри вимушені були грати вистави на вулиці за невеликої кількості глядачів.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.