Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У харківській галереї покажуть картини на гільзах

Фото: Мистецтво Слобожанщини
1
Авторка робіт — лікар-психотерапевт Ольга Прасол.

З 17 серпня галерея "Мистецтво Слобожанщини" презентує виставку робіт Ольги Прасол "Вони вже ніколи не вибухнуть".

Експонатами на виставці стануть розписані художні артефакти, зокрема гільзи. За допомогою цих артоб'єктів художниця збирала кошти на потреби військових.

"Ці роботи виявились затребуваними як в Україні так і за кордоном, тому що є свідками злочину Росії та гідності та згуртованості нашого народу в боротьбі за Незалежність", — йдеться в анонсі виставки.

"Я не відкрила Америку, коли почала писати на гільзах, але мої роботи відрізняються від інших, як мені здається, тим, що в мене не просто розписані гільзи, а саме картини на гільзах. В кожній з яких є свій сюжет і своя історія, часто трагічна. В кожній з них — мій біль, моя тривога, моя віра і моя любов до моєї країни і мого рідного Харкова. Оскільки все-таки моя основна професія — лікар-психотерапевт, я намагаюсь не тільки своїми знаннями, а й своєю творчістю підтримувати емоційний стан моїх пацієнтів і моїх співвітчизників", — розповіла авторка робіт Ольга Прасол.

Відкриття виставки відбудеться 17 серпня о 17.00 за адресою: м. Харків, площа Свободи, 5, Держпром, 9 під’їзд, 1 поверх (вхід з боку Скверу Незалежності)

Виставка триватиме до 13 вересня.

Графік роботи галереї: вівторок — п’ятниця з 11.00 до 19.00, субота — 11:00 — 18:00.

Як писав KHARKIV Today, Літмузей запрошує на виставку, присвячену топоніміці Харкова. Виставка триває просто неба у Театральному сквері.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.