Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківʼян кличуть на "підземне кіно"

Фото: Kharkiv Cinema Club
У центрі міста йтиме спецпоказ фільму "Я працюю на цвинтарі" за участю творчої групи, яка створювала стрічку.

Українську драмеді з елементами чорного гумору покажуть у Харкові. 

У Харкові в суботу 15 жовтня можна буде подивитися фільм "Я працюю на цвинтарі" та поспілкуватися з режисером Олексієм Тараненком і автором сценарію Павлом "Паштетом" Белянським. Про це повідомив Kharkiv Cinema Club.

"На місці будуть дивани, стільці. З собою можна брати їжу та напої, каремати, підстилки. А також ковдри або теплий одяг, бо на паркінгу може бути прохолодно. Попереджаємо, там бетон, це для тих, хто буде брати підстилки, щоб розуміли, на чому будете сидіти, якщо вам не вистачить посадкового місця. Кількість посадкових місць 100-120", — розповіли там.

"Я працюю на цвинтарі" є дебютним повним метром від режисера Олексія Тараненка. За жанром — драмеді. Фільм, який з 2021-го року бере участь у конкурсних програмах визнаних міжнародних кінофестивалів та збирає нагороди, вийшов в національний кінопрокат 15 вересня.

"Я працюю на цвинтарі" — це історія Саші, який має власну контору з виготовлення пам’ятників. Кожного дня до нього приходять замовники. Іноді смішні ситуації, іноді — драматичні. Але і в самого головного героя є таємниця, яка не дає йому стати щасливим на повну. Це кіно про життя, як воно є: яскраве, яке має свій початок і свій фінал, але таке цікаве й дивовижне. За своїми жанровими особливостями фільм є новим явищем для нашого кінематографу, яскравим представником так званої нової хвилі, який об’єднав цікаву, незвичну історію, прекрасний акторський каст та сильне бажання творців відкрити українцям нову віху вітчизняного кінематографу", — поінформували у Kharkiv Cinema Club.

Під час події можна буде задонатити на ЗСУ та придбати книжку Павла "Паштета" Белянського "Я працюю на цвинтарі".

Початок кінопоказу о 16:00 в суботу 15 жовтня на підземному паркінгу ТРЦ "Нікольський". Вхід і посадка — вільні. Попереднього запису немає. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.