Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківський Літмузей номіновано на премію Веббі

Проєкт: Бюро О. Дроздова.
Проєкт "Віртуальний ЛітМузей" потрапив до п'ятірки номінантів премії Webby Awards.

Цією відзнакою щорічно відзначають найкращих творців Інтернет-контенту.

Онлайн платформа "Віртуальний ЛітМузей" Харківського літературного музею номінована на престижну Премію Веббі (The Webby Awards). Мобільний додаток "Віртуальний ЛітМузей" виконує функцію виставкового простору онлайн та є копією проєкту реконструкції ЛітМузею, створеного архітектурним бюро Drozdov&Partners.

Саме він увійшов до пʼятірки найкращих у світі в категорії "Apps, dApps та програмне забезпечення – мистецтво, культура та події" Премії Веббі. Також фіналістами у цій категорії стали Portrait Play (додаток, що перетворює селфі на витвори мистецтва); Kaleido (інтерактивна платформа мистецьких видань); Smartify: A World of Art and Culture, Just For You (додаток для культурних подорожей); AR meets Graffiti – Eine Stadt Wird Bunt (додаток-путівник стінописами).

Переможця в категорії визначають експерти премії, але номінанти також змагаються на своєрідний приз глядацьких симпатій – Webby People’s Voice.

Харківський літмузей закликає до голосування за його додаток і підтримати представника України.

Премія Веббі (The Webby Awards) – відзнака, якою Міжнародна академія комп’ютерних мистецтв і наук щорічно нагороджує найкращі сайти, інтернет-рекламу, сервіси для смартфонів тощо.

Нагадаємо, у Харківському літмузеї оцифрувули щоденник убитого окупантами дитячого письменника Володимира Вакуленка

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.