Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Жителів Харківщини просять повідомляти про небезпечні м`ясні продукти

Ілюстративне фото: "Автентична Україна"
Сало, печінку та жир поставила французька компанія.

В Україну ввезли продукцію з Франції за підробленими документами.

Головне управління Держпродспоживслужби у Харківській області отримало інформацію про ввезення в Україну свинячого сала, свинячої печінки та яловичого жиру за фальсифікованими міжнародними ветеринарними сертифікатами. Виробником продукції є французька компанія Tradival SA.

Продукцію отримали три луцькі компанії^ "Фудлайф плюс", "Роял сторі плюс" та "Глорія імпорт плюс", надалі продукція могла бути продана по всій території України. 

Операторів ринку харчових продуктів на Харківщині та споживачів просять у разі виявлення такої продукції звертатися до ГУ Держпродспоживслужби у Харківській області за номером телефону: (057) 725-19-00 або за електронною поштою: [email protected]. Держпродспоживслужба направить відповідні матеріали до правоохоронних органів.

Як писав KHARKIV Today, у серпні в Україну прибула партія авокадо з вмістом важких металів. Її поставили з Південної Америки. Кадмій вважається канцерогеном, оскільки токсично впливає на нирки людини, кісткову та дихальну системи.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.