Нажмите "нравится", чтобы читать KHARKIV Today на Facebook

Оточення депутата від "Відродження" отримає 25 млн на ремонт скверу, де стояв пам`ятник Леніну

Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міськради 28 липня акцептувало пропозицію ТОВ «Вега-буд» щодо реконструкції скверу на площі Свободи вартістю 25,61 млн грн.

Про це стало відомо з «Вісника державних закупівель». Роботи мають бути зроблені до кінця 2017 року.

За даними технічної документації, на даний час на майдані Свободи виконано демонтаж постаменту Леніну, розташованого у сквері. Ухвалено рішення повернути вигляд майдану, який був до його перебудови у 1962 році.

Реконструкцією передбачено: демонтаж покриття, демонтаж сходів, видалення дерев, облаштування покриття – бруківка та асфальтобетон, а також заміна освітлення.

Єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Техноспецсервіс» Анатолія та Олени Мельник. Ця фірма спеціалізується на продажу бетонних виробів.

Щодо переможця, то засновником ТОВ «Вега-Буд» є Сергій Колесник, який з 2005 року був директором фірми. До липня 2012 року власниками фірми значились Ганжа Оксана Віталіївна та Золотарьова Лілія Михайлівна. На Сергія Колесника також записана частка у ТДВ «Спецбуд-3», яким керує депутат Харківської міської ради від партії «Відродження» Віталій Ганжа.

Нагадаємо, що також депутатом міськради від «Відродження» є Володимир Чумаков, який очолює Департамент будівництва та шляхового господарства.

Простой текст

  • HTML-теги не обрабатываются и показываются как обычный текст
  • Строки и абзацы переносятся автоматически.
  • Адреса веб-страниц и email-адреса преобразовываются в ссылки автоматически.