Нажмите "нравится", чтобы читать KHARKIV Today на Facebook

З новим судом, шановні!

юрист, розвідник 92-ї бригади

Позавчора виступав на річному звіті Громадська рада доброчесності як екс-член і теперішній адмін, а тепер можу сміливо заявити, що, незважаючи на всі негаразди, 15 грудня настає нове життя.

В небуття підуть 4 діючих касаційних суди разом з усіма Ємельяновими, Солодковими, Сибігами, Мальвінами і іншими Артемонами на Мерседесах. В останні дні вони влаштовували справжні прощавальні бенефіси, штампуючи остаточні «справедливі» рішення направо і наліво. Обізнані люди кажуть, що з шаленими знижками. Мені навіть самому «пощастило» стати випадковим свідком їхнього бєспрєдєлу.

Скільки б не було «помилок» з поточним складом (хотілося б значно краще), старий склад іде — сьогодні, 14 грудня 2017 року, їхній останній день. Мародерство скінчилося.

І воно точно не буде продовжено. Принаймні в таких масштабах і такою зухвалістю, як раніше. Поточна ситуація була породжена в основному не самим кадровим складом суду, а пануючим відчуттям вседозволеності і безкарності, круговою порукою і телефонним правом. Тепер ця система якщо не зруйнована, то сильно поламана завдяки гласності і громадському контролю.

І великі надії особисто я покладаю на новий склад Верховного Суду. На Олександра Мамалуя, Олену Кибенко, Анну Вронську, Костянтина Пілкову, Дмитра Гудиму, Наталю Антонюк і багато інших. На Голову Верховного Суду гідну і поважну людину Валентину Данішевську.

Мої сподівання настільки великі, що я навіть не буду більше озвучувати прізвища, яких я б не хотів бачити в списках найвищого органу судової гілки. Вирогідно, не вони, а решта продиктують нам нашу долю. Хотілося б. Бо від стану нашого правосуддя залежить швидкість нашого поступового спуску з пальми. Туди, до цивілізованого світу...

Бажаю цьому складу Верховного Суду удачі і натхнення. Будь ласка, насолоджуйтесь своєю великою роботою і не розслабляйтесь. Ми будемо пильно і щоденно спостерігати за вами.

Окупантам бажаю швидко і болісно виздихати.

Хорошим людям — кохатися.

З Новим судом, шановні!

Оригінал: Леонід Маслов/Facebook

Простой текст

  • HTML-теги не обрабатываются и показываются как обычный текст
  • Строки и абзацы переносятся автоматически.
  • Адреса веб-страниц и email-адреса преобразовываются в ссылки автоматически.