Захисник Харкова став чемпіоном Європи з ММА

Кирило Коломієць здобув золоті медалі під час відпустки з фронту.

На змаганнях боєць спецпідрозділу KRAKEN Кирило Коломієць успішно атакував. 

Чемпіонат Європи зі змішаних бойових мистецтв міжнародної федерації GAMMA, що проходив у Тбілісі з 26 по 28 вересня, виграв боєць спецпідрозділу KRAKEN Кирило Коломієць під час відпустки з фронту. Про це повідомив департамент у справах сім`ї, молоді та спорту Харківської міськради. 

У спецпідрозділі розповіли, що спортсмен провів пʼять боїв. Три бої з чемпіонського титулу, ще два — з ММА-striking. В усіх п’яти поєдинках Кирило Коломієць здобув перемогу, ставши чемпіоном Європи.

Зокрема, харківʼянин переміг іспанця Кліма Гусєєва у ваговій категорії до 77,1 кілограмів. Кирило Коломієць провів бій із позиції сили, домінував над суперником і врешті-решт уклав його на підлогу. Завдяки успішним атакам харківʼянина, судді зупинили поєдинок і назвали його переможцем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легенда харківського футболу повернувся до "Металіста 1925"

Кирило Коломієць — чинний чемпіон Європи та України. У липні 2022 року став переможцем на турнірі WWFC, який приймала Молдова. До цього чотири рази тріумфував на змаганнях серії Road to WWFC. Перемога у Молдові була особливою. Після оголошення результатів Кирило Коломієць виступив із потужною промовою. Він присвятив досягнення своїм побратимам із спецпідрозділу та рідному Харкову