У "Слуги Народу" немає кандидата на вибори мера Харкова

Представники партії поки не визначилися з кандидатом.

Сам ексголова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер знову брати участь у мерських перегонах не планує, але знає, яким повинен бути кандидат від президентської партії. 

У жовтні 2020 року Олексій Кучер боровся за посаду Харківського міського голови, але програв. Він вдруге запевнив, що знову пробувати не буде. Про це Олексій Кучер, який зараз очолює Державну регуляторну службу, повідомив в інтерв'ю Євгенії Кутновій.

"Я ще раз повторю, що я не планую, у мене інші завдання зараз. Я керівник центрального органу влади, достатнього потужного, цікавого і з великим потенціалом і функціоналом, всі мої сили кинуті туди. Я політикою взагалі не займаюся, зрозуміло, що через пройдений шлях залишаюся в цій політиці. Єдина політика, яка мене турбує постійно, — це регуляторна політика, максимально турбує мене. Але поки що ні, такого бажання немає", — пояснив він.

Олексій Кучер вважає, що поки не всі кандидати в мери Харкова проявилися. Хто буде боротися за цей пост від президентської партії — зараз незрозуміло.

"Повертаючись до питання "слуг", мені незрозуміло поки. Я думаю, що рішення керівником партії буде прийнято зважено, звичайно, це повинна бути яскрава, сильна фігура", — уточнив ексголова Харківської облдержадміністрації.

На його думку, "Слуга Народу" повинна брати участь в майбутніх виборах в Харкові. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна за спадщину Кернеса. Терехов і Добкін відкрили вогонь компроматів

Раніше Олексій Кучер також говорив, що не хоче брати участь у мерських перегонах.

Нагадаємо, 30 березня депутати Верховної Ради прийняли постанову про призначення виборів мера Харкова на 31 жовтня.