Шанувальника "русского мира" відсторонили від контролю за виготовленням бюлетенів на вибори мера Харкова

Ярослав Пархоменко був представником у комісії від партії "Голос".

Замість Ярослава Пархоменка контролювати виготовлення бюлетенів буде інша людина.

Харківський "Голос" замінив свого представника у комісії, що здійснює контроль за виготовленням бюлетенів. Він виявився шанувальником "русского мира", повідомили у "Голосі".

"Харківська територіальна організація партії "Голос", як і обіцяла, звернулася до міської територіальної виборчої комісії із заявою про відкликання свого представника в комісії, що здійснює контроль за виготовленням бюлетенів на позачергових виборах міського голови. Ярослав Пархоменко відсторонений через те, що він є прихильником ексмера і підтримує цінності, які не відповідають принципам партії "Голос". На сьогоднішньому засіданні члени міської виборчої комісії проголосували за його відкликання і заміну на іншого представника", — розповіли у харківському "Голосі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох кандидатів офіційно зняли з виборів мера Харкова і затвердили бюлетень

У "Голосі" кажуть, що сповідують проукраїнські, демократичні цінності і з прихильниками "русского мира" їм не по дорозі.

"Хочемо нагадати, що Харківська територіальна організація партії "Голос" бере участь у виборчому процесі, надаючи представників ув комісії всіх рівнів: територіальну, районні, дільничні та, зокрема, комісію з контролю за виготовленням бюлетенів. Це понад 1200 чоловік. У партії "Голос" ретельно ставляться до відбору членів комісій, але, на жаль, перевірити кожного немає фізичної можливості. Тому в партії шкодують, що сталася така прикра помилка, але ми її оперативно виправили і надалі контроль за цим процесом буде суворішим", — повідомили у харківському "Голосі".

Раніше у соціальних мережах з'явилася інформація, що Ярослав Пахоменко публікував фото з написом "Ми — спадкоємці великої перемоги" і орденом Вітчизняної війни, з плакатом з написом "гепард", а також вітав Геннадія Кернеса з днем ​​народження. Це знайшли на його сторінці у Facebook

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що обіцяють десятеро кандидатів у мери Харкова