Нардепи приїдуть до Харкова, щоб обговорити безпеку доріг регіону

За останній місяць у Харкові сталося кілька резонансних ДТП.

У Харкові засідатимуть члени Комітету з питань правоохоронної діяльності.

У понеділок, 22 листопада, до Харкова приїдуть народні депутати, члени Комітету з питань правоохоронної діяльності Верховної Ради. Також відбудеться позачергове засідання Комітету онлайн. Про це повідомив парламентар Олександр Бакумов.

"Заслухаємо та обговоримо стан правопорядку на території Харківської області та розглянемо питання забезпечення безпеки доріг регіону", — написав нардеп у Facebook.

Питання проведення виїзного засідання розглянули на засіданні Комітету. Рішення ухвалили одноголосно.

Раніше проведення такого засідання анонсував голова Комітету з питань правоохоронної діяльності Сергій Іонушас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Епідемія ДТП. Чому харківські водії вбивають?

Нагадаємо, близько 20:40 26 жовтня у районі перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Одеської. сталася смертельна ДТП. Автомобіль Infiniti під керуванням 16-річного Миколи Харківського намагався перетнути перехрестя на червоне світло і зіткнувся з Chevrolet. Внаслідок ДТП 58-річний водій Chevrolet загинув і постраждали троє пасажирів Infiniti — двоє хлопців 19 років і дівчина 16 років. Постраждалих із тяжкими травмами госпіталізували до лікарні. Миколу Харківського затримали

11 листопада на перехресті проспекту Науки та вулиці Тобольської автомобіль Toyota Land Cruiser збив хлопчика і дівчинку 13-ти років, які переходили дорогу пішохідним переходом. Експертиза встановила, що водій Дмитро Лисенко у момент скоєння ДТП перебував у стані наркотичного сп'яніння метадоном. Автомобіліст повідомив правоохоронцям, що "збив людей, бо відволікся до телефону" і заперечував факт вживання наркотиків.