Депутат, який працює на окупантів у Харківській області, вирішив вийти з партії "Слуга Народу"

Заява Кудікова набрана українською мовою, а приписка зроблена російською.

"Голова адміністрації Липців" Вадим Кудіков — депутат Липецької сільради від президентської партії.

Вадим Кудіков написав заяву про вихід із політичної партії "Слуга Народу" на ім'я голови партії Олени Шуляк та голови обласної організації партії Павла Сушка. Відповідний документ опинився у розпорядженні KHARKIV Today. Документ датований 14 червня, складений українською мовою, але внизу підпис та "прощання" — російською.

"Честь имею", — написав Вадим Кудвков. 

Вадим Кудіков — депутат Липецької сільради, він пішов на співпрацю з окупантами і обійняв посаду "голови адміністрації Липців". За нашою інформацією, найближчим часом відбудеться засідання фракції "Слуга Народу", на якому Вадима Кудікова позбавлять мандата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківським зрадникам перестали платити зарплати

Нагадаємо, відомі у Липцях батько та син — Юрій і Вадим Кудікови з першого дня стали помічниками окупантів. Вони не просто допомагають російській армії, а й із задоволенням знімаються у пропаганді російського телебачення. Наприкінці квітня Вадиму Кудікову повідомили про підозру у держзраді.

Раніше Вадим Кудіков працював помічником ексголови Харківської облради Артура Товмасяна, вони часто з'являлися разом на заходах у Липцях до війни.