Зеленський показав фірмовий жест Кернеса

Фотографію з жестом victory hand президент виставив в своєму Instagram.

Victory hand поширений жест, що означає перемогу або мир.

Президент України виставив в своєму Instagram фото, на якому він показує жест Victory hand. Так  Володимир Зеленський привітав українських полярників.

"Це фірмове привітання наших хлопців в Антарктиці, а вітатися так під час офіційного заходу — безцінне! Українській антарктичній станції "Академік Вернадський" — 25 років!", — написав президент під зображенням.

Виявилося, що на соціальні мережі Зеленського підписано багато харків'ян. Вони відзначили, що Victory hand був також фішкою Геннадія Кернеса і нагадали президенту про Харків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотіли кімнату-музей з кепками Кернеса, але передумали: що буде з готелем "Національ"

Нагадаємо, що в суботу, 6 лютого, антарктична станція "Академік Вернадський" відзначала своє 25-річчя. У складі 25-ї експедиції, яка зараз знаходиться на станції, єдина жінка - харків'янка Ганна Соїна.

Раніше KHARKIV Today писав, що на сороковий день після смерті п'ятого мера Харкова автомобілісти побудували з машин фірмовий жест Геннадія Кернеса — victory hand, а вдова Геннадія Кернеса Оксана Гайсинська виставила в Instagram відеонарізку спільних фотографій різного періоду