Замерзаючий Куп'янськ пообіцяли обігріти

З першими морозами в квартирах сильно похолодало. Опалення немає досі.

Щоб їх почули, люди перекрили дорогу.

Вже завтра, 19 листопада, жителям Куп'янська та Куп'янського району (Харківська область) обіцяють дати тепло. Про це KHARKIV Today повідомили в прес-службі "Нафтогазу".

17 листопада, в НАК "Нафтогаз" була призначена зустріч з двома теплопостачальними підприємствам району —  КП "ОІТЦ" і "Куп'янськтеплоенерго". Представник теплоенерго прибув до НАК "Нафтогаз" вранці, представники "ОІТЦ" — доїхали пізно ввечері.

"Борги визнали, договори підписали, в четвер має піти тепло", — розповіли в "Нафтогазі". Подробиці переговорів газовики пообіцяли повідомити пізніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Успішний, але холодний Харків. Сотні квартир в місті залишаються без тепла

У понеділок вранці, 16 листопада, жителі Ковшарівки і Куп'янска-Вузлового перекрили дорогу. Люди замерзали в квартирах. Температура повітря в житлових приміщеннях опустилася до 10 градусів.

Нагадаємо, два комунальних підприємства накопичили борг за газ майже на 120 мілльйонів гривень. Через відсутність договору на поставку газу, Куп'янськ став чи не єдиним містом в Україні, яке через місяць після старту опалювального сезону так і не отримало лімітів на газ і залишилося без централізованого опалення.