З Харкова до Туреччини літаки літатимуть частіше

Полетіти до Стамбула з Харкова можна буде п'ять разів на тиждень.

Щоденні польоти до Стамбула обіцяють повернути в новому році.

З 17 грудня рейси Стамбул — Харків будуть виконуватися п'ять разів на тиждень замість чотирьох. Тепер доступний буде також вечірній рейс в четвер (виліт з Харкова — о 21:20, прибуття — 00:30). Про це повідомили в авіакомпанії Turkish Airlines.

"Ви можете вибрати цей рейс як для стикування за направленнями з Америки (США, Канада, Мексика), так і для подорожей на Близький і Далекий Схід, — сказано в повідомленні. — Очікується, що Turkish Airlines поступово повернеться до щоденних рейсів в 2021 році на харківському і запорізькому напрямках".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пасажирів в харківському аеропорту стало менше на 70%

Нагадаємо, рейси до Стамбула відновили з 2 серпня. Однак вони здійснювалися чотири рази на тиждень.

Відзначимо, в Туреччині з 31 грудня по 4 січня введуть комендантську годину з забороною виходу з дому. Зараз там теж діє комендантська година, однак тільки з 21:00 до 5:00 щодня в будні дні і з 21:00 п'ятниці до 5:00 понеділка у вихідні.

Як писав KHARKIV Today, з 8 по 25 січня в Україні введуть зимовий локдаун, але транспорт не закриють. Всі внутрішні і міжнародні рейси з харківського аеропорту будуть виконуватись за розкладом. Однак кафе і ресторани в аеропорту не прийматимуть відвідувачів, їжу можна замовити на винос.