Всіх підозрюваних в захопленні автобуса біля Люботина відпустили додому

Суд відпустив 15 підозрюваних під домашній арешт.

Підозрюваним більше не інкримінують замах на вбивство.

Сьогодні, 24 листопада, Київський районний суд Харкова змінив запобіжний захід ще шістьом підозрюваним у захопленні автобуса недалеко від Люботина (Харківський район). Їх відправили під цілодобовий домашній арешт строком на два місяці. Випустити підозрюваних з СІЗО просила прокуратура.

"Дмитро Жидченко, Вадим Бурдов, Олександр Бондар, Євген Коваленко, Богдан Кіт і Дмитро Квітка сьогодні повернуться додому. Дуже радий за хлопців і за те, що на цього разу суди і прокуратура мали сміливість винести справедливі рішення. Це перемога здорового глузду над хворими фантазіями ОПЗЖ ", —  написав у своєму Telegram лідер руху "Азов" Андрій Білецький.

Нагадаємо, 23 листопада під домашній арешт вийшли із СІЗО шість затриманих після нападу на автобус. Один з них зробив пропозицію своїй дівчині після того, як вийшов із залу суду. 20 листопада під домашній арешт відправили трьох підозрюваних у нападі на автобус біля Люботина. Пом'якшити запобіжний захід затриманим просила прокуратура, оскільки їх більше не підозрюють у замаху на вбивство.