У міськраді розповіли, що Кернес стежить за виборами в Харкові

Інформацію меру передають через сина.

Терехов повідомив, що Кернес скоро приїде і виступить по телевізору.

Харківський міський голова Геннадій Кернес втретє балотується на пост Харківського міського голови, але вперше не може проголосувати за себе. Щоб дізнатися, в якому настрої міський голова і чи стежить він за виборами в Харкові і області, "Суспільне" поспілкувалося з першим заступником міського голови Ігорем Тереховим.

Він розповів, що Кернес, який зараз перебуває на лікуванні в Німеччині, не може брати участь в місцевих виборах в якості виборця, але стежить за голосуванням. Інформацію йому передають через сина.

Терехов запевняє, що неможливість проголосувати "ні на що не впливає": "... Є позиція харків'ян, позиція виборців. Приїде скоро виступить по телевізору перед усіма. Не доводиться сумніватися абсолютно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місцеві вибори 2020 на Харківщині (онлайн)

На питання, як себе почуває міський голова, його перший заступник відповів: "Все нормально. Абсолютно. Дуже хороша динаміка. Сьогодні немає коронавірусу. Залишкові явища в легенях, чому лікарі не хотіли, щоб він приїхав, припустимо, до виборів. Лікарі попросили дати ще трохи часу для реабілітації. Тому що це COVID. Він дав ускладнення на ті поранення, які були, і на легені дуже сильно. Тому сьогодні немає загрози життю. Немає загрози працездатності ".

Також Терехов стверджує, що у Кернеса все "абсолютно нормально".

"Ви знаєте, навіть смішно, коли задають питання, розуміючи стурбованість, зокрема, і вашу. Навколо цього крутиться стільки небилиць. Якщо буду кожну коментувати, тільки цим і буду займатися. Це спеціально робиться", — сказав заступник Кернеса.

Раніше KHARKIV Today писав, що стан здоров'я Геннадія Кернеса тримається в найсуворішій таємниці з того самого моменту, як він заразився коронавірусом. Останній раз мера на публіці бачили 23 серпня, коли той відкривав фонтан на площі Свободи.