У Харкові спалили прапор Росії (Відео)

Під колишньою приймальнею "Опоплатформи — За життя" прапор Росії підпалили представники "Фрайкору" і "Нацкорпусу".

На мітинг під будівлю, де раніше була приймальня партії Бойко-Медведчука, вийшли 100 осіб.

25 червня представники "Фрайкору" і "Нацкорпусу" організували акцію "Україна або смерть". Вони прийшли на Харківську набережну, 7/9, де раніше була приймальня "Опоплатформи — За життя" і спалили прапор Росії.

Раніше навпроти місця, де розташовувалася приймальня партії, з'явився напис "Україна або смерть", там же учасники акції розмістили шибеницю, куди повісили манекена, одягненого в кольори російського прапора і з червоною повітряною кулькою в руці.

"Повішений манекен символізує триколор. Це Росія, яка нам не потрібна", — розповів Костянтин Немічев.

Нагадаємо, на приміщенні на Харківській набережній, 7/9 дійсно немає табличок "Громадська приймальня ОПЗЖ". Хоча ролета на вході сьогодні вдень була піднята. На вікнах вивісили напис "оренда", хоча телефону для зв'язку з людиною немає. Як орендувати — незрозуміло. Та й сам офіс мало схожий на той, який хочуть здати подорожче: до цього часу не відмита червона фарба, що навряд чи приверне потенційного орендаря. На офіційному сайті ОПЗЖ сторінка "регіональні офіси" не активна. Голова міського осередку ОПЗЖ Андрій Лесик повідомив, що приймальня змінила офіс ще на початку квітня і не розголошує нову адресу.