У Кернеса вирішили витратити на солодощі майже 800 тисяч гривень

Мерія закупить 315 кілограмових новорічних наборів і 8040 подарункових наборів вагою 0,5 кілограма.

У міськраді вирішили закупити 4335 кілограмів солодощів.

Управління з соціальних питань Департаменту соціальної політики Харківської міськради витратить 795 000 гривень на покупку новорічних подарункових наборів для дітей пільгових категорій. Відповідний тендер в понеділок, 12 жовтня, з'явився на Prozorro.

У тендерній документації йдеться, що буде закуплено 315 наборів вагою не менше 1 кг і 8040 наборів вагою не менше 0,5 кг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На проєкт реконструкції Московського проспекту віддадуть 1,4 мільйона гривень

Частка шоколадних цукерок в наборі повинна становити не менше 40%; цукерок глазурованих з корпусом із праліне — не менше 33%; цукерок з помадним, желейним, вафельним корпусом — не більше 19%; цукерок у вигляді батончика з корпусом на основі нуги з арахісом або фундуком — не менше 8%.

Вимога до змісту масової частки шоколадної маси в шоколадних цукерках — не менше 45%; до змісту в них какао-продуктів — не менше 35%.

Кількість кожного найменування цукерок, які входять до складу кілограмового подарункового новорічного набору, повинна становити не більше шести штук; півкілограмового — не більше трьох.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будинок культури в Харкові купить крісел на 1,2 мільйона гривень

Цукерки слід упакувати в картонні коробки з тематичними новорічними та різдвяними зображеннями. Вартість одного набору — не більше 168,16 гривні (не більше 8% прожиткового мінімуму станом на 1 січня поточного року).

Кінцевий термін вживання солодощів — не раніше 1 березня 2021 року.

Поставити їх необхідно до 18 грудня. Аукціон відбудеться 29 жовтня.

KHARKIV Today раніше писав про те, що на доопрацювання веб-додатку "Мій Харків" витратять 2,3 мільйона гривень.