Стало відомо, кого евакуювали з "Дафі"

Відвідувачів в ТРЦ не виявили.

З ТРЦ "Дафі" евакуювали співробітників комплексу.

22 квітня о 12:15 рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в торгово-розважальному центрі "Дафі" по вулиці Героїв Праці, 9. З будівлі евакуювали 15 осіб. Всі — обслуговуючий персонал. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС в Харківській області.

На момент прибуття рятувальників п'ятий (технічний) поверх, де розташований кінотеатр, був сильно задимлений. Відвідувачів там не виявили.

"У зв'язку з карантинними обмеженнями на території країни кінотеатр не працював, але там знаходився обслуговуючий персонал, — відзначили в ДСНС. — У ході розвідки рятувальники вивели з пожежних драбин на свіже повітря з небезпечної задимленої зони 15 осіб".

Співробітники ДСНС з'ясували, що осередок займання утворився в приміщенні кіноапаратної, де горіли паперові ящики і інша паперова тара. Загальна площа пожежі склала 10 квадратних метрів.

Пожежу повністю загасили о 12:36. Загиблих і постраждалих немає. Зараз встановлюють причину виникнення загоряння.

Як писав KHARKIV Today, на повідомлення про пожежу в "Дафі" виїхали 7 відділень пожежників на автоцистернах, два — на автодрабині і одне відділення газодимозахисної служби.