Ще двоє підозрюваних у пожежі в харківському пансіонаті для літніх людей не хочуть залишатися в СІЗО

Адвокати подружжя Кравченків оскаржать обраний для них запобіжний захід.

За версією слідства, чоловік і жінка Ольга і В'ячеслав Кравченки управляли "Золотим часом", останній орендував згорілу будівлю на Холодній горі.

28 січня до Харківського апеляційного суду надійшли апеляційні скарги захисників підозрюваних в порушенні вимог пожежної безпеки Ольги та В'ячеслава Кравченків. Поки дату і час розгляду апеляційних скарг не визначили. Про це повідомили в пресслужбі суду.

За день до цього апеляційну скаргу подали адвокати ще одного підозрюваного —  Ігоря Мирончука, за версією слідства він був адміністратором згорілого "Золотого часу". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат підозрюваного в справі про пожежу в пансіонаті для літніх людей розповів подробиці трагедії

Нагадаємо, 23 січня Київський районний суд взял під варту без права внесення застави чотирьох підозрюваних у пожежі в пансіонаті "Золотий час" — адміністратора Ігоря Мирончука, управляючих Ольгу і В'ячеслава Кравченків, а також власника будинку, в якому був пансіонат, Славіка Акопяна.

Нагадаємо, 21 січня в приватному пансіонаті "Золотий час" сталася пожежа. У будівлі виявили 15 загиблих, п'ятеро осіб постраждали, один з них помер через три дні після трагедії.